TFA Podolí 7.4.2018

V sobotu 7.4.2018 jsme vyrazili na další závody, tentokrát do Podlí na TFA. TFA je soutěž jednotlivců, kdy děti probíhají trať a překonávají překážky plus plní úkoly. jedná se fyzicky namáhavou soutěž.
Děti museli přenést kanystry s vodou, překonat překážku, odtáhnout pneumatiku na laně, 20 úderů kladivem, vytažení závaží na kladce, překulení pneumatiky, odnesení zraněného a nakonec smotání hadice.
Do Podolí jsme dorazili po osmé ráno, což pro některé bylo zdrcující :D. Na místo jsme dorazili v počtu 11 dětí. 7 v kategorii mladších a 4 v kategorii starších. Po zapsání následovala poslední možnost tréninku a rad pro děti ze strany vedoucích. Poté závody začali. Začalo se kategorií přípravek tudíž jsme čekali. Čekání si děti zkracovali hraním her a děláním blbostí. Čas relativně utekl a přišli na řadu mladší žáci, tudíž i našich 7 odhodlaných.
V kategorii mladších žáků bylo celkem zaregistrováno 44 závodníků, z toho 7  bylo z Otmarova.
Děti přišli na řadu a začala nervozita. Ale zvládli to bravůrně, každý z nich trať dokončil a dostavili se i výsledky. Z 44 účastníků doběhl Kryštof Brabec na krásném 7 místě.
Doběhli nám mladší a začali starší žáci, ti už to neměli tak jednoduché, měli těžší kanystry, větší pneumatiky, větší hadice k motání a navíc zátěž na zádech. Nás v této kategorii reprezentovali 4 účastníci. Opět vše proběhlo bez potíží a já jako vedoucí jsem v cíli jen oněměle zíral na výsledkovou listinu. Máme 3. místo!!! Martina Šabacká zaběhla třetí nejlepší čas.
Poté už jen následovalo vyhlášení a předávání cen. Každý účastník si odnesl hodně věcí na památku.
Celkově jsme si celý den užili a zapsali se do podvědomí okolních sborů. Sice teprve začínáme, ale i tak se s námi musí počítat.








































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Odznaky odborností a specializací

Co potřebujeme umět.....