Už je to půl roku...

Kolektiv mladých hasičů SDH Otmarov vznikl  4.9.2017.
Jak to tak bývá, začátky jsou těžké. Nikdy nevíte jestli budou mít děti zájem, jestli vám vydrží chodit a tak dále. Nám se poštěstilo. začalo chodit 10 dětí a počet se jen zvyšuje, nikoli naopak.
Činnost kolektivu spočívá v požárním sportu a požární ochraně dětí. Na našich schůzkách probíráme a trénujeme jednotlivé disciplíny požárního sportu (požární útok, štafety, uzlové štafety,...), jakožto i základy požární všestranosti.
K dnešnímu dni máme 14 členů a za sebou půl roku činnosti a každá schůzka nám přináší něco nového, jak dětem, tak vedoucím. Absolvovali jsme za toho půl roku návštěvu nové hasičské zbrojnice v Chrlicích, zpívali jsme při rozsvěcení vánočního stromu v Otmarově, zúčastnili jsme se dvou závodů v uzlové štafetě,....
Ačkoli je to půl roku, nepřijde nám to tak. Nezbývá než si přát, aby zájem dětí vydržel a narůstal.
Scházíme se každé pondělí od 18:00 do 19:30, schůzky se nyní přes zimu konají v sále obecního úřadu Otmarov. Doufáme, že nám počasí dovolí se co nejdříve vydat opět ven na prostranství před hasičskou zbrojnicí a do sportovního areálu Pastvisko. Takže, neváhejte dorazit se podívat a vyzkoušet si, aspoň na chvíli, nebo na pořád, být malým hasičem.
V případě zájmu, nebo otázek se na mě obraťte,
David Koláček, vedoucí mládeže

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Odznaky odborností a specializací

Co potřebujeme umět.....

TFA Podolí 7.4.2018