Měděný pulec Slatina 28.4.2018

V sobotu 28.4.2018 jsem s družstvem starších vyrazili do Slatiny , kde místní sbor pořádal již pátý ročník Měděného pulce.
Měděný pulec je dovednostní soutěž, kde děti plní úkoly. smotání hadice, zatlučení hřebíku, oblečení vesty a nasazení helmy, postavení žebříku, přiřazení vhodného PHP,......
Na místo soutěže jsme dorazili po osmé hodině ráno, zapsali se, a ještě měli poslední možnost trénovat. Hlavně si vyzkoušet džberovou stříkačku, kterou náš sbor nedisponuje. Poté proběhl nástup, porada vedoucích a mohlo se začít. My jsme na soutěž dojeli pouze s družstvem starších, tudíž jsme museli čekat až na nás dojde řada. Čekání jsme si krátili hraním karet, a jak jinak než děláním blbostí.
A je to tady, jdeme na strat. Poslední rady ode mě jako vedoucího a už je to jen na nich. Vyrazili. Po doběhnutí do cíle s krásným časem, jsme bohužel zjistili že se nasbírali i nějaké trestné bodíky, to náš čas trošku zhoršilo, ale i tak si myslím, že 9. místo z 13 družstev není vůbec zlé, A hlavně jsme si zase celou sobotu užili.


























Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Odznaky odborností a specializací

Co potřebujeme umět.....

TFA Podolí 7.4.2018